Κοιτάει παντού, επικεντρώνεται μεσοαμυντικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την ώρα που κανείς δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει με την φετινή σεζόν, η προεργασία του ΑΡΗ προχωράει.

Οι αναζητήσεις και οι επιλογές είναι σε τέτοιο επίπεδο, που ακόμα και σήμερα οι “κιτρινόμαυροι” θα ήταν αρκετά προετοιμασμένοι για την προχωρήσουν στο “χτίσιμο” του νέου ρόστερ. 

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στα χέρια τους επιλογές για όλες τις θέσεις. Εκείνες όμως στις οποίες ρίχνουν το βάρος αυτή την περίοδο και θέλουν να αποτελέσουν την βάση της νέας σεζόν είναι μεσοαμυντικά. 

Η αποχώρηση του Φραν Βέλεθ δημιουργεί την ανάγκη για την απόκτηση ενός ενδεκαδάτου κεντρικού αμυντικού. Την ίδια ώρα μεγάλη έμφαση δίνεται και στα άκρα της άμυνας όπου ο ΑΡΗΣ αναζητεί δύο ικανούς ποδοσφαιριστές και με βάση τα κριτήρια που έχουν τεθεί. Αθλητικοί και με πολλά τρεξίματα. 

Στην περίπτωση της άμυνας δεν αποκλείεται να αλλάξει ο προγραμματισμός με ενδεχόμενη πώληση του Λίντσεϊ Ρόουζ, εφόσον έρθει φυσικά κάποια καλή πρόταση. 

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην περίπυωση του Λούκας Σάσα, με τον ΑΡΗ όμως να αναζητεί έτσι κι αλλιώς έναν ικανό παίκτη για την μεσαία γραμμή, εστιάζοντας έτσι αρκετά και σε έναν αμυντικό χαφ

Προτεινόμενα Άρθρα