"Είχα δεθεί με τον ΑΡΗ, δεν ήθελα να κάνω προσφυγή"

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΡΗΣ και Διούδης ακολουθούν χωριστούς δρόμους και πάλι τα τελευταία χρόνια αλλά δεν ξεχνάει την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στο “panathinaikos24” και δεν ξέχασε τους “κιτρινόμαυρους”, μιλώντας για τα πρώτα του χρόνια στην ομάδα και το δέσιμο που δεν τον… άφησε να κάνει προσφυγή. 

“Γενικότερα όλα μου τα χρόνια και στον Άρη ήταν ένα σχολείο, καθώς ήμουν σε μία μεγάλη ομάδα που βίωνε δύσκολες καταστάσεις. Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και υπήρχε πίεση για να μείνουμε στην κατηγορία. Όταν είσαι σε μικρή ηλικία είναι δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Αν όμως το καταφέρεις είναι ένα πολύ καλό μάθημα για το μέλλον. Όλη αυτή η κατάσταση με ωρίμασε. Το να φύγω για το εξωτερικό ήταν μία αρκετά δύσκολη απόφαση για μένα. Για να είμαι ειλικρινή δεν το ήθελα. Δεν ένιωθα ότι είμαι ακόμα έτοιμος . Ήμουν 20 – 21 χρονών, ο Άρης είχε υποβιβαστεί στην Β΄Εθνική και δεν ξέραμε αν θα παίξει εκεί ή στα Ερασιτεχνικά.

Ο Άρης μας χρωστούσε πολλά χρήματα και μπορούσα να μείνω ελεύθερος. Επειδή όμως ήμουν από μικρός στην ομάδα και είχα δεθεί δεν θέλησα να κάνω προσφυγή. Είχα πει στον μάνατζερ μου ότι θέλω να φύγω μόνο με μεταγραφή, ώστε να φέρουμε και κάποια χρήματα στην ομάδα του Άρη. Η μόνη πρόταση που υπήρχε ήταν από το Βέλγιο και συγκεκριμένα από την Κλαμπ Μπριζ. Ήταν μια χώρα άγνωστη για μένα και ένα πρωτάθλημα που δεν ήξερα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα έψαχνα να βρω μια άλλη πρόταση, ακόμα και να μείνω στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι δεν ήμουν έτοιμος για να φύγω στο εξωτερικό. Το ιδανικό ήταν να κάτσω 2-3 χρόνια στην Ελλάδα και να φύγω μετά. Σίγουρα η Κλαμπ Μπριζ ήταν μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορούσα να αρνηθώ”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην κίπερ του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα