Το φινάλε της σεζόν και οι παίκτες με συμβόλαια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η νέα χρονιά για τον ΑΡΗ έχει ερωτηματικά, στα οποία σταδιακά θα δοθούν απαντήσεις.

Πολλά εξαρτώνται βέβαια από το εάν και πώς θα συνεχιστεί η φετινή σεζόν, ώστε να δρομολογηθούν αναλόγως και οι εξελίξεις στην άμυνα. Σίγουρα όμως υπάρχει και ένα θέμα το οποίο μπορεί να προχωρήσει μόνο με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνισστικής περιόδου. 

Το πλάνο της επόμενης σεζόν απαιτεί και ένα ξεκαθάρισμα με παίκτες της ομάδας οι οποίοι έχουν συμβόλαιο και του χρόνου αλλά η παραμονή τους δεν θεωρείται τόσο δεδομένη.

Πέραν του γεγονότος ότι φέτος ο πάγκος ήταν… πολυτελείας, κάποιοι παίκτες ίσως να μην βρεθούν κιόλας στον προγραμματισμό αφού δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ικανοποίηση για αυτούς. Θα πρέπει λοιπόν να παρθεί μία οριστική απόφαση. Δηλαδή αν θα βρεθεί ένας τρόπος να φύγουν ή αν ο ΑΡΗΣ θα επιλέξει να δώσει σε κάπιους μία ευκαιρία αλλά με αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους. 

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τελειώσει πρώτα η σεζόν, αφού οι “κιτρινόμαυρων” δεν έχουν την πρόθεση να μπουν σε αυτήν την διαδικασία εφόσον γίνουν τα παιχνίδια, ώστε να κρατήσουν τους παίκτες 100% συγκεντρωμένους στο αγωνιστικό κομμάτι.

Προτεινόμενα Άρθρα