Προετοιμασία για κάθε πιθανό σενάριο

από Αντώνης Γκάτζιος

Από το play και πολλές το fast forward εδώ και ένα μήνα είναι σαν να έχουμε μετακινηθεί στο pause. Ομοίως και η ποδοσφαιρική καθημερινότητα.

Σχέδια και πλάνα πάντα θα υπάρχουν και θα γίνονται όμως μοιάζει σαν το κλασικό «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει». O ιός Covid 19 ήρθε αναπάντεχα στη ζωή μας και απειλεί να διαμορφώσει ένα εντελώς καινούργιο σκηνικό στον πλανήτη, όταν πλέον θα μπορεί να αντιμετωπιστεί από την επιστημονική κοινότητα.

Το ποδόσφαιρο, είναι βέβαιο ότι θα “χτυπηθεί” από την πανδημία και η ελληνική λίγκα και η ΕΠΟ, αναζητούν ήδη τρόπους να είναι όσο πιο ανώδυνες γίνεται οι επιπτώσεις. Επιδιώκοντας σε πρώτη φάση να ολοκληρωθεί η σεζόν, ακόμη και αν χρειαστεί να παίξουμε μπάλα μέσα στο κατακαλόκαιρο, πηγαίνοντας όλο και πίσω την διαδικασία της αδειοδότησης, ελαφρύνοντας τα κριτήρια και τις ποινές, αφαιρώντας επίσης ως 30/6 το δικαίωμα των ποδοσφαιριστών να καταθέσουν προσφυγή. Οι ομάδες, θα αναζητήσουν και αυτές τρόπους διαχείρισης της επαπειλούμενης κρίσης. Μειώνοντας μπάτζετ, συμβόλαια, έξοδα, πουλώντας παίκτες κτλ.

Προτεινόμενα Άρθρα