Αργεντινοί και… Σάσα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την τελευταία διετία ο ΑΡΗΣ έχει επενδύσει στην αργεντίνικη σχολή, χωρίς όμως να πάρει και τα αποτελέσματα που περίμενε,

Ο Ματέο Γκαρσία ήρθε πέρυσι και το… άστρο του έλαμψε σε τέτοιο σημείο που ο Ερυθρός Αστέρας έβγαλε από τα ταμεία του 2 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό του. 

Τι υπήρξε από εκεί και πέρα; Άλλες τέσσερις επιλογές Αργεντινών oi οποίες κόστισαν αρκετά χρήματα αλλά δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Νικολάς Κολάσο, Μάρτιν Τόνσο, Ντάνιελ Μαντσίνι και Νίκο Μαρτίνες.

Ο τελευταίος είναι ίσως και αυτός που διασώζεται, αλλά λόγω της περσινής του παρουσίας και της βοήθειας που έδινε ερχόμενος από τον πάγκο. Κάτι το οποίο δεν πέτυχε φέτος στον ίδιο βαθμό. 

Αυτός ο απολογισμός των Αργεντινών μέχρι στιγμής, είναι που έχει δημιουργήσει και κάποιες σκέψεις για το κατά πόσο ο ΑΡΗΣ θα εμπιστευτεί ξανά στο άμεσο μέλλον την εν λόγω σχολή, εάν δεν βρει κάποια εξαιρετικά καλή και τσεκαρισμένη περίπτωση.

Στην όλη κουβέντα έρχεται να… κολλήσει ο Λούκας Σάσα. Ο μοναδικός εκπρόσωπος της βραζιλιάνικης σχολής στην ομάδα την τελευταία διετία. Ένας παίκτης που αποδείχθηκε λίρα εκατό, με σταθερή παρουσία. Και είναι αυτός που ίσως αποτελέσει την αφορμή ώστε ο ΑΡΗΣ να αφήσει, ίσως, στην άκρη τους Αργεντίνους και να εμπιστευτεί περισσότερο τους Βραζιλιάνους.

Προτεινόμενα Άρθρα