Ο Σούντγκρεν… έκανε το πρώτο βήμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εδώ και καιρό ο ΑΡΗΣ γνωρίζει ότι το καλοκαίρι θα κληθεί να διαχειριστεί κάποιες περιπτώσεις παικτών οι οποίοι κοστίζουν πολύ αλλά δεν ανταποκρίνονται στα νούμερά τους.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν μία από αυτές, πριν έρθουν οι δηλώσεις του στην Σουηδία και αλλάξουν τα δεδομένα της δικής του περιπτώσης. 

Με το φινάλε της σεζόν οι “κιτρινόμαυροι” είχαν την πρόθεση να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τον ποδοσφαιριστή και να συζητήσουν το μέλλον του. Η άποψη που υπάρχει είναι ότι πήρε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να… κουμπώσει, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί εδώ και καιρό στην λίστα των λάθος αγωνιστικών επιλογών του περασμένου καλοκαιριού. 

Ο Σούντγκρεν ήταν αυτός που έκανε εν τέλει το πρώτο βήμα, αφού με τις δηλώσεις του άνοιξε ουσιαστικά την πόρτα της εξόδου ενώ εκκρεμεί η γραπτή απολογία του ώστε οι άνθρωποι της ομάδας να ακούσουν την θέση του για όσα είπε σε ΜΜΕ της πατρίδας του. 

Θεωρητικά μπορεί να έβγαλε τον ΑΡΗ από την δύσκολη θέση. Δεν αναμένεται όμως η περίπτωσή του να είναι τόσο εύκολη, έχοντας κλειστό τριετές συμβόλαιο και με αρκετά καλές απολαβές. 

Το θετικό στην περίπτωσή είναι ότι θέλει να είναι κάπου που θα παίζει ποδόσφαιρο. Για αυτό άλλωστε ο ατζέντης του “ψάχνεται” ήδη σιγά-σιγά, μετά και την επικοινωνία που είχε προχθές με τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Προτεινόμενα Άρθρα