Η προτεραιότητα στον Ματίγια και το σημείο "κλειδί" για την παραμονή του

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο ΑΡΗΣ εδώ και καιρό έχει ιεραρχήσει τις προτεραιότητές του στο κομμάτι των ανανεώσεων.

Έχει λίγο πολύ καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα επιδιώξει να κρατήσει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, επιθυμώντας αυτό να γίνει με τους όρους που επιβάλλουν τα οικονομικά δεδομένα που συνεπάγεται η πανδημία του Κορωνοϊού και οι οποίοι καθίστανται μονόδρομος για το club.

Τι περιλαμβάνει σε γενικές γραμμές αυτή η νέα πολιτική; “Ταβάνι” στα συμβόλαια τις 200.000 ευρώ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και το ποσό μπορεί να ανέβει μέσω της επίτευξης στόχων.

Από τα πολλά (14) συμβόλαια που λήγουν τα καλοκαίρι, προτεραιότητα έχει δοθεί στην ανανέωση τριών συν ένα. Ματίγια, Γκάμα και Κόρχουτ συν τον Τσιλιγγίρη που όμως είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση αφού θα απαιτηθεί ένα πολύ μικρότερο ποσό.

Με αυτόν που έχουν γίνει οι πιο προχωρημένες επαφές και υπάρχει η αίσθηση ότι συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής, είναι ο Ματίγια.

Ο Ισπανός, πριν “παγώσουν” οι εξελίξεις ελέω αβεβαιότητας από τον Κορωνοϊό με εντολή Καρυπίδη, δέχθηκε μια ακόμη, πιο βελτιωμένη πρόταση από την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα