Οι μάσκες έπεσαν…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελούν κοινό μυστικό. Μόνο που με δημοσιεύματα όπως το χθεσινό, οι μάσκες πέφτουν πολύ εύκολα.

Όσα γράφτηκαν χθες για τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Παναθηναϊκό εννοείται ότι δεν έχουν καμία βάση. Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι είναι να γράφουν ρεπόρτερ των “πράσινων” για οικονομικά προβλήματα του ΑΡΗ, την ώρα που η ομάδα τους χρωστούσε 50 εκατ. ευρώ και παρέμεινε σκανδαλωδώς στην Super League!

Ολα τα παραπάνω φυσικά από ΜΜΕ επιρροής του ΠΑΟΚ, τα οποία κάποτε… έσκιζαν τον Γιάννη Αλαφούζο και τώρα τον υμνούν. Το είχε παραδεχθεί άλλωστε και ο Μάκης Γκαγκάτσης σε δημόσια τοποθέτησή του, ότι είναι μαζί. Υπάρχει μία συνεννόηση… 

Αυτό που πρέπει να ξέρουν όλοι είναι ότι ο Φετφατζίδης όχι τα λεφτά του εξασφαλισμένα, συν ότι το συμβόλαιό του με τον ΑΡΗ λήγει το καλοκαίρι του 2021. Άρα όποιος τον θέλει, πρέπει να δώσει 1,5-2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία του το περασμένο καλοκαίρι που ο παίκτης ήταν ελεύθερος. Τότε που τον παρακαλούσαν να πάει στους “πράσινους” αλλά τελικά επέλεξε τον ΑΡΗ!

Μέσα στην σημερινή ημέρα αναμένεται και ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ σχετικά με το ζήτημα. 

Προτεινόμενα Άρθρα