Οι αναζητήσεις για το τέρμα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το μέλλον του Χουλιάν Κουέστα παραμένει αβέβαιο, υπάρχει θετική άποψη για την παραμονή του αλλά αυτό δεν απαγορεύει τον ΑΡΗ να αναζητεί παίκτες για την θέση του τερματοφύλακα.

Έτσι κι αλλιώς θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι η ομάδα θα κινηθεί τουλάχιστον για την απόκτηση ενός παίκτη για την συγκεκριμένη θέση, έχοντας την πρόθεση να δημιουργήσει ένα δυνατό δίδυμο κάτω από τα δοκάρια. Με ή χωρίς τον Κουέστα.

Η Ελλάδα δίνει επιλογές. Αμπάντ και Μέγιερι, για παράδειγμα, βρίσκονται στην λίστα των παικτών που έχουν εξετάσει οι “κιτρινόμαυροι”. Άλλες όμως είναι φαίνεται να είναι οι προτεραιότητες, τουλάχιστον αυτήν την περίοδο.

Ο ΑΡΗΣ έχει ρίξει το βάρος στην ευρωπαϊκή αγορά, εκεί όπου το τελευταίο διάστημα ξεχωρίζουν 2-3 περιπτώσεις παικτών μέχρι στιγμής Μάλιστα για τον έναν υπάρχει πολύ καλή άποψη και μεταξύ άλλων έχει το βασικό χαρακτηριστικό που αναζητούν οι άνθρωποι της ομάδας. Δηλαδή είναι καλός με την μπάλα στα πόδια. Πρόκειται για αρκετά προσιτή περίπτωση οικονομικά και ανάλογα με τις επιλογές που θα προκύψουν στην συνέχεια, θα φανεί εάν ο ΑΡΗΣ θα κάνει κάποια κίνηση.

Προτεινόμενα Άρθρα