Η πρώτη μεταγραφική σύσκεψη

από Αντώνης Γκάτζιος

Μεταγραφική σύσκεψη μεταξύ Άγγελου Χαριστέα, Μίχαελ Ένινγκ και Απόστολου Τερζή έλαβε χώρα σήμερα (4/5) το πρωί στον ΑΡΗ.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ συζήτησε (όπως είχε προαναγγείλει από τοπρωό το AllAboutARIS) με τον προπονητή της ομάδας και τον άμεσο συνεργάτη του για τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν και θα απασχολήσουν τον ΑΡΗ. Μέχρι τώρα, έχει σχηματιστεί μία λίστα με 10-12 ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα και θα γίνουν οι ανάλογες κινήσεις.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ακι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης και όπως είναι εύλογο, οι σχετικές συζητήσεις θα ενταθούν. Ο κ. Καρυπίδης θα συναντηθεί με τους συμμετέχοντες στη σημερινή σύσκεψη για όλα τα θέματα που αφορούν στην ενίσχυση της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρών στη σημερινή συνάντηση ήταν και ο γυμναστής του ΑΡΗ, Λάζαρος Βαρδάκης, ο οποίος συζήτησε με τους κ.κ. Χαριστέα, Ένινγκ και Τερζή για τις τελευταίες λεπτομέρειες του προγράμματος, ενόψει της αυριανής (5/5) επιστροφής των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα