Η Ελλάδα των λίγων επιλογών…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το… ψάξιμο του ΑΡΗ για την νέα σεζόν είναι φυσιολογικό να επικεντρώνεται στην αγορά του εξωτερικού. Την ίδια ώρα όμως έχουν υπάρξει ήδη οι σχετικές… ματιές και στην Ελλάδα.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι “κιτρινόμαυροι” φρόντισαν να αποκτήσουν μία πρώτη καλή εικόνα για τις επιλογές που υπάρχουν εντός των συνόρων. Κάτι που δεν αφορά μόνο την 1η κατηγορία αλλά και την 2η. 

Εννοείται ότι στην Ελλάδα αγωνίζονται αρκετοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές. Λίγες είναι όμως οι εφικτές περιπτώσεις για τον ΑΡΗ  Δηλαδή αυτοί που κοστίζουν λίγο ή οι ελεύθεροι, οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν για όλες τις ομάδες στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο λόγω της οικονομικής κατάστασης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. 

Το αποτέλεσμα είναι οι “κιτρινόμαυροι” να έχουν ξεχωρίσει λίγες περιπτώσεις παικτών, εντός συνόρων, για τους οποίους θα μπορούσαν να κινηθούν το επόμενο καλοκαίρι. Και παραδόξως οι περισσότερες -αν όχι όλες- είναι από την 2η κατηγορία. Δηλαδή Έλληνες, νεαροί και φερέλπιδες οι οποίοι μπορούν να έχουν έναν συμπληρωματικό ρόλο και μακροπρόθεσμα -εάν εξελιχθούν- μπορούν να ωφελήσουν την ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά. Και ήδη στην λίστα βρίσκονται συγκεκριμένες επιλογές που πληρούν τα συγκεκριμένα κριτήρια. 

Η πρώτη κατηγορία δεν φαίνεται να προσφέρει κάτι αξιόλογο μέχρι στιγμής, αφού ακόμα και για τους διαθέσιμους έχει κριθεί ότι υπάρχουν ίδιες ή καλύτερες επιλογές από το εξωτερικό. 

Προτεινόμενα Άρθρα