Πάνω από 200 ματς live στην τηλεόραση και σε διαφορετικές ώρες!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την προσεχή Δευτέρα θα κριθούν – πιθανότατα – όλα για τη συνέχιση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, τις ημερομηνίες που θα οριοθετήσουν τη διάρκεια των αγώνων και των εναπομείναντων αγωνιστικών και τη συμφωνία που θα γίνει με όλα τα κλαμπ αναφορικά με τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν.

Η Daily Mail αναφέρει ότι υπάρχει πιθανότητα ο κόσμος να… χορτάσει μπάλα και να βρεθεί τρόπος να διεξάγονται όλα τα ματς διαφορετικές ημέρες, προκειμένου καθημερινά να προβάλλονται είτε από την τηλεόραση νείτε ελεύθερα από το διαδίκτυο μέσω του Youtube των SkySports και BT Sport.

Το σενάριο αυτό αφορά τα 200 παιχνίδια των Πρέμιερ Λιγκ και Τσάμπιονσιπ αυτή τη στιγμή, αφού το μέλλον των League One και League Two κάθε άλλο παρά βέβαιο μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή τη στιγμή.

Εφόσον η Κυβέρνηση δώσει το “οκ” για να διεξαχθούν κανονικά τα πρωταθλήματα από τις αρχές Ιουνίου και μετά, όπως ορίζει και το Project Restart, δεδομένα θα υπάρξει μέριμνα ώστε τα ματς να μπορεί ο κόσμος να τα χαρεί τηλεοπτικά στη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας.

Προτεινόμενα Άρθρα