Πάει στο CAS για την απαγόρευση μεταγραφών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με δυσάρεστη είδηση, η οποία έρχεται από την FIFA και αφορά την υπόθεση Ντουρμισάι, ολοκληρώνεται η σημερινή ημέρα για τον ΑΡΗ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έκρινε ότι η ΠΑΕ δεν είχε τελικά το δικαίωμα να προχωρήσει στην απόκτηση του 23χρονου φορ, καθώς είχε επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών λόγω της υπόθεσης Σιστόν και των υπόλοιπων πιακτών.

Η FIFA επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους, δίνοντας όμως στην ομάδα το δικαίωμα να προσφύγει στο CAS και να διεκδικήσει εκεί την δικαίωσή της.

Θυμίζουμε ότι έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για τέσσερις μεταγραφικές περιόδους. Επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι για τον ΑΡΗ, αφού παραμένει ο αγώνας για δικαίωση στο CAS ενώ υπάρχει και το μνημόνιο κυβέρνησης-FIFA.

Το απίστευτο είναι ότι στην Επιτροπή της FIFA που πήρε την σχετική απόφαση είναι ο ίδιος Παραγουανός δικαστής που είχε βγάλει την πρώτη απόφαση για τον Σιστόν και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. 

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προχωρήσει ο ΑΡΗΣ με την προσφυγή του στο CAS.

Ήδη, επειδή δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, το νομικό επιτελείο του ΑΡΗ αποτελούμενο από τον Κωνσταντίνο Ζέμπερη που χειρίζεται την υπόθεση και τον Παναγιώτη Μπιλίρη, έχουν ζητήσει το σκεπτικό της απόφασης προκειμένου να προσφύγουν άμεσα.

Προτεινόμενα Άρθρα