Ανοικτό το θέμα των ανανεώσεων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ θα δώσει την μάχη του στο CAS για να δικαιωθεί όσον αφορά την υπόθεση του ban.

Η αισιοδοξία παραμένει στις τάξεις της ομάδας, όπου όμως έχουν στο μυαλό τους και το χειρότερο δυνατό σενάριο, ώστε να είναι κατάλληλα προετοιασμένοι. 

Στον σχεδιασμό που γίνεται το τελευταίο διάστημα υπάρχει και το σενάριο της μη άρσης του ban. Οι “κιτρινόμαυροι” περιμένουν το σκεπτικό της απόφσης αλλά σύμφωνα με την πρώτη ανάγνωση της όλγς κατάστασης η λογική λέει ότι τουλάχιστον θα έχουν δικαίωμα για ανανεώσεις συμβολαίων. 

Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί, τότε ενδεχομένως να αλλάξει το σκεπτικό και οι μέχρι τώρα αποφάσεις των ανθρώπων της ομάδας για κάποιους από τους παίκτες που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους. Περισσότερο για εκείνους που έχει αποφασιστεί ήδη ότι δεν θα συνεχίσουν την νέα σεζόν εάν η ομάδα πορευτεί υπό κανονικές συνθήκες.

Θυμίζουμε ότι τα συμβόλαια που λήγουν είναι αυτά των Κουέστα, Τσιλιγγίρη, Κόρχουτ, Ματίγια, Μπα (δανεισμός), Γκάμα, Ιντέγε, Διαμαντόπουλου, Σόουζα, Τόνσο, Ντιγκινί, Ντουρμισάι και Λάρσον.

Ο ΑΡΗΣ πρέπει να ανανεώσει τα συμβόλαια αυτά μέχρι τις 30 Ιουνίου, όταν και λήγουν, ή μέχει την νέα παράταση που αναμένεται να δοθεί εφόσον πάρει παράταση το φινάλε της φετινής σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα