Συντονισμένα και ενωτικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τα τελευταία 24ωρα δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο στον ΑΡΗ, όπου όλοι οι αρμόδιοι έχουν… πέσει πάνω από την δικαίωση της ομάδας.

Ηδη γίνονται ενέργειες τις οποίες συντονίζει ο Θεόδωρος Καρυπίδης. Ο πρώτος βασικός πυλώνας, μαζί με τους νομικούς και φυσικά τον Ερασιτέχνη ΑΡΗ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με το νομικό τμήμα, το οποίο εφόσον εξετάσει το σκεπτικό της απόφασης για την υπόθεση Ντουρμισάι θα ετοιμάσει τις κινήσεις του για την προσφυγή της ομάδας στο CAS. 

Παράλληλα ο Καρυπίδης “τρέχει” τον άλλο δρόμο της δικαίωσης για την ομάδα, ο οποίος είναι η υλοποίηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης ώστε η υπόθεση να συμπεριληφθεί στο… περίφημο μνημόνιο με FIFA και UEFA. 

Εδώ “μπαίνει” και ο ΑΣ. Ο Καρυπίδης είχε επικοινωνία το περασμένο Σάββατο με τον Λευτέρη Αρβανίτη και σήμερα ή αύριο αναμένεται να σταλεί κοινή επιστολή των δύο φορέων στον Γιώργο Γεραπετρίτη για συνάντησ μαζί του και επίλυση του θέματος, παράλληλα με τις επαφές που ήδη έχει ο ιδιοκτήτης της ομάδας με κυβερνητικά στελέχη. 

Το “η ισχύς εν τη ενώσει” είναι αυτό που χρειάζεται ο ΑΡΗΣ σε αυτήν την φάση και το καλύτερο δυναότ μήνυμα προς τον κόσμο ο οποίος παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και πρέπει να αποφύγει εκείνες τις πλευρές ποτ εκμεταλλεύονται την κατάσταση για να βλάψουν τον σύλλογο και να σπείρουν τον πανικό.

Προτεινόμενα Άρθρα