Super League 2 με δύο ομίλους ζητάει η Football League

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Football League αποφάσισε και ζήτησε να γίνει Βόρειος και Νότιος όμιλος και να καταργηθεί η κατηγορία από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

H συγκεκριμένη πρόταση θα μεταφερθεί και στον Λευτέρη Αυγενάκη στις επόμενες μέρες, με την σχετική ενημέρωση να αναφέρει:  “Ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των ομάδων, εκτός του ΟΦΙ, η τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με μοναδικό θέμα συζήτησης την εκ νέου αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, όπως είχε κάνει γνωστό με ανακοίνωση της, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε επεξεργαστεί σειρά προτάσεων για το φλέγον ζήτημα της εκ νέου αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, τις οποίες και κατέθεσε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Η πρόταση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, η οποία και βρήκε θετική ανταπόκριση, αφορούσε στη δημιουργία της Super League 2 με δύο ομίλους (Βόρειο και Νότιο) των 16 ομάδων – ουσιαστικά με τις ομάδες της παρούσας Super League 2 και της παρούσας Football League και όσες προκύψουν από τα play off της Super League και από την άνοδο στη Football League των ομάδων της Γ’ Εθνικής”.

Προτεινόμενα Άρθρα