Μάχη σε διπλό ταμπλό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η επιχείριση δικαίωσης του ΑΡΗ, όσον αφορά την FIFA, έχει ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα και μέχρι στιγμής επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Η κυβέρνηση και το CAS είναι οι δύο πλευρές στις οποίες οι “κιτρινόμαυροι” ρίχνουν όλο το βάρος από το περασμένο Σάββατο, παίζοντας έτσι σε διπλό ταμπλό για την δικαίωσή τους.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης συνεχίζει τις επαφές όσον αφορά το πολιτικό κομμάτι, πέραν της κοινής επιστολής που έστειλε χθες με τον Λευτέρη Αρβανίτη προς τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο νομικοί έχουν αναλάβει το κομμάτι του CAS, το οποίο αποτελεί μία διαφορετική διαδικασία η οποία σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο και τα επόμενα βήματα θα αποφασιστούν όταν παρθεί το σκεπτικό της απόφασης. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι μειώνονται οι ελπίδες δικαίωσης αλλά δεν είναι και η πρώτη επιλογή του ΑΡΗ, ο οποίος σίγουρα προτιμά να δοθεί η πιο γρήγορη λύση από την κυβέρνηση. Να γίνει δηλαδή το δίκαιο και το σωστό, στο πλαίσιο της ανοικτής επικοινωνίας που υπάρχει τους τελευταίους μήνες με UEFA και FIFA.

Προτεινόμενα Άρθρα