Ο Μοριέντες διεκδικεί τη θέση του Αγκάνθο

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Φερνάντο Μοριέντες φέρεται να είναι ο βασικός υποψήφιος για την αντικατάσταση του Νταβίντ Αγκάνθο, στην προεδρία των ποδοσφαιριστών της Ισπανίας.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο παλαίμαχος Ισπανός επιθετικός αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της AFE, η οποία ταλανίζεται από το σκάνδαλο δωροδοκίας και κακοδιαχείρισης. Ο Αγκάνθο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την προεδρία της ένωσης και οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως ο Μοριέντες είναι το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχτεί.

Χαρακτηριστικά, ο Μοριέντες δήλωσε: “Είμαι περήφανος γιατί ακόμα έχω τις ίδιες αρχές με όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Μου τηλεφώνησαν ποδοσφαιριστές και φίλοι, ακόμα και προπονητές που δε γνωρίζω και μου είπαν να κάνω αυτό το βήμα και ότι δε συμφωνούν με την AFE όπως έχει μετατραπεί και ουσιαστικά δεν τους εκπροσωπεί. Αν κάποιος νομίζει πως αυτό που γίνεται έχει… σχεδιαστεί από τον πρόεδρο της Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, είναι λάθος. Ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα η υποστήριξη που έχω. Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με Ενώσεις, αλλά το ποδόσφαιρο μου έχει δώσει τα πάντα και αν μου το ζητήσουν οι ποδοσφαιριστές, δεν μπορώ να κοιτάξω από την άλλη πλευρά. Η εικόνα της Ένωσης έχει ζημιωθεί, οι παίκτες θέλουν μία αλλαγή και χωρίς τη στήριξη τους δε θα το σκεφτόμουν καν”.

Πηγή: novasports.gr

Προτεινόμενα Άρθρα