"Μου ‘ρχεται να δακρύσω για τον ΑΡΗ – Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε"

από AllAboutARIS

Την ευγνωμοσύνη του για τον λαό του ΑΡΗ εξέφρασε μέσα από τη φυλακή ο Σέρχιο Κόκε που καταλήγει στη δήλωσή του με το… Vamos ARIS

Ο Σέρχιο Κόκε μπορεί να περνάει δύσκολες στιγμές καθώς τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στη φυλακή, μετά τη σύλληψή του από την ισπανική αστυνομία σε μια επιχείρηση για διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο δεν ξεχνάει ποτέ τον αγαπημένο του ΑΡΗ.

Ο άλλοτε παίκτης της ομάδας ρωτήθηκε μέσα από την φυλακή για τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε από φίλους της ομάδας ανήμερα των γενεθλίων του και ενημερώθηκε μεταγενέστερα από πρώην στέλεχος της ομάδας εκφράζοντας την τεράστια ευγνωμοσύνη του για τον σύλλογο. Ο Κόκε δακρύζει κάθε φορά που ακούει για τον ΑΡΗ και νιώθει ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του.

Στην τοποθέτησή του για τον ΑΡΗ, αναφέρει πως η παρουσία του στην ομάδα ήταν το καλύτερο συναίσθημα που έχει νιώσει και ευχαριστεί άπαντες για την αγάπη που του δείχνουν ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον ίδιο. Παράλληλα μεταφέρει τα συγχαρητήριά του για την ευρεία νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά ο Σέρχιο Κόκε είπε για τον ΑΡΗ:

Σέρχιο πρόσφατα είχες τα γενέθλιά σου και ο κόσμος του ΑΡΗ σου ευχήθηκε μέσω social media. Γνωρίζεις γι’αυτό, πως σου φάνηκε αυτή η κίνηση;

“Σας ευχαριστώ πολύ, αυτή η ερώτηση αγγίζει την καρδιά μου και μπορώ να σας πω ότι μου έρχονται δάκρυα. Ο ΑΡΗΣ και όλα γύρω του είναι το καλύτερο που έχω βιώσει μέχρι τώρα. Τα συναισθήματα που υπάρχουν είναι αμοιβαία. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω πριν από λίγες μέρες με έναν φίλο και πρώην αρχηγό του συλλόγου, τον Ιωάννη Κόντη. Μου μετέφερε το ενδιαφέρον των οπαδών για μένα και του ζήτησα να δημοσιοποιήσει τις ευχαριστίες μου. Δεν ξέρω αν το έκανε, αλλά θέλω να τους συγχαρώ για τη νίκη ενάντια στον ΠΑΟΚ. Ήμουν τυχερός που κατάφερα να δω τα στιγμιότυπα στην τηλεόραση. Από εδώ που βρίσκομαι θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη την αγάπη που μου δώσατε και να συνεχίζετε να μου δίνετε γιατί είστε το καλύτερο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου. Αν ο Θεός το θέλει θα ξανανταμώσουμε σύντομα. Vamos ARIS”

Διαβάστε αναλυτικά από την ισπανική ιστοσελίδα eldesmarque.com όσα δήλωσε ο Σέρχιο Κόκε από την φυλακή

Προτεινόμενα Άρθρα