Προετοιμασία… για το Κύπελλο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η απόφαση για την επανέναρξη της σεζόν, βρίσκει τον ΑΡΗ να το συνεχίζει από εκεί που το άφησε.

Οι συνθήκες βέβαια είναι διαφορετικές και υπάρχει το ερωτηματικό για την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα.

Τα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ θα είναι αναγνωριστικά, με δεδομένο ότι θα έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι των “κιτρινόμαυρων”. Θα λειτουργήσουν όμως και ως… προετοιμασία για τον μεγάλο στόχο της σεζόν. Δηλαδή το Κύπελλο. 

Από χθες δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση του Κυπέλλου, η λογική όμως λέει ότι θα συνεχιστεί κανονικά από την στιγμή που τα πλέι οφ θα διεξαχθούν κανονικά. 

Οι επόμενες τρεις εβδομάδες και τα πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ, θα βοηθήσουν ώστε η ομάδα να αποκτήσει την αγωνιστική ετοιμότητα που χρειάζεται για να ετοιμαστεί εν όψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ και να ανατρέψει την ήττα στον πρώτο ημιτελικό. Αυτήν την φιλοσοφία είχε ο ΑΡΗΣ και προ κορωνοϊιού, αντιμετωπίζοντας με τον συγκεκριμένο τρόπο την διαδικασία των πλέι οφ, χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι αδιάφορη σε αυτά.

Απλά πλέον έχει μπροστά της ένα ματς στο οποίο θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, με δεδομένο ότι θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο της και έτσι χάνει το ξεκάθαρο προβάδισμα που θα είχε υπό κανονικές συνθήκες.

Προτεινόμενα Άρθρα