Ολα δείχνουν Ελλάδα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο κορωνοϊός επηρεάζει όλες τις ελληνικές ομάδες εν όψει της νέας σεζόν, όχι μόνο οικονομικά αλλά και αγωνιστικά.

Ο φόβος, οι περιορισμοί και η όλη κατάσταση που φαίνεται ότι θα συνεχιστεί για αρκετούς μήνες ακόμα, δυσκολεύει την προετοιμασία των συλλόγων στο εξωτερικό. 

Το ίδιο σιχύει και για τον ΑΡΗ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του εντός συνόρων. 

Αυτήν ήταν και η αναμενόμενη επιλογή για τους ανθρώπους του ΑΡΗ. Ναι μεν “ψάχτηκαν” για το εξωτερικό αλλά οι συνθήκες που επικρατούν δεν επιτρέπουν να προχωρήσει η συγκεκριμένη σκέψη, με αποτέλεσμα να οδηγούνται στην απόφαση η ομάδα να παραμείνει στην Ελλάδα για να “μονταριστεί” εν όψει της νέας σεζόν. 

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι παραπάνω, αφού υπάρχουν ζητήματα που έχουν προτεραιότητα. Δηλαδή η ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και φυσικά το θέμα του ban. 

Όταν πέσει η αυλαία της σεζόν οι “κιτρινόμαυροι” θα ασχοληθούν με το θέμα της προετοιμασίας και θα εξετάσουν τις επιλογές των προπονητικών κέντρων που έχουν στην Ελλάδα. 

Βέρμιο και Καρπενήσι είναι δύο σταθερές λύσεις, αλλά υπάρχουν φυσικά και άλλες λύσεις όπως το Πήλιο. Στην τελική απόφαση ίσως παίξουν ρόλο και τα φιλικά τα οποία θα… προσφέρει η κάθε περιοχή.

Προτεινόμενα Άρθρα