Σούντγκρεν: Η παρουσία στις προπονήσεις και το "αλλά"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η περίοδος της καραντίνας είχε λίγα πράγματα όσον αφορά την επικαιρότητα της ομάδας. Και ένα από αυτά που απασχόλησαν, ήταν οι… περίφημες δηλώσεις του Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Σουηδός φουλ μπακ προκάλεσε με την τοποθέτησή του σε ιστοσελίδα της χώρας, “αδειάζοντας” τόσο τους Ένινγκ, Χαριστέα αλλά και τους συμπαίκτες του. Με την τιμωρία του να είναι και το φυσικό επακόλουθο. 

Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ο παίκτης συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας, χωρίς όμως αυτό να λέει και κάτι διαφορετικό απ’ όσα ίσχυαν μέχρι πρότινος. 

Ο Τόλης Τερζής, κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξής του στο AllAboutARIS On AIR, ρωτήθηκε για τα δεδομένα με τον Σούντγκρεν, χωρίς να είναι ξεκάθαρος. Και δικαιολογημένα, αφού η θέση του είναι ιδιαίτερη, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ο 29χρονος αμυντικός συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. 

Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό των ανθρώπων του ΑΡΗ δεν έχει αλλάξει κάτι. Με πιο απλά λόγια δεν έχουν ξεχάσει τις δηλώσεις του, οι οποίες κλόνησαν και τις σχέσεις του με τον σύλλογο. 

Έτσι λοιπόν την δεδομένη χρονική στιγμή ο Ούγκο Σόουζα είναι η πρώτη εναλλακτική για το δεξί άκρο της άμυνας, πίσω από τον Λίντσεϊ Ρόουζ ο οποίος έχει… πάρει σπίτι την φανέλα του βασικού. Κάτι που έχει να κάνει τόσο με τις δηλώσεις του Σούντγκρεν, όσο και με την έλλειψη αγωνιστικής εμπιστοσύνης που υπάρχει προς το πρόσωπό του τους τελευταίους μήνες. 

Θα αλλάξει κάτι μέχρι τα πλέι οφ, όπου είναι πιθανό να δοθούν κάποιες παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες. Δύσκολα… Αλλά ίδωμεν…

Προτεινόμενα Άρθρα