Νέα εργομετρικά από βδομάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει ρεπό το Σαββατοκύριακο και επανέρχεται στις προπονήσεις από την Δευτέρα (25/05), μπαίνοντας σε μία διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για την συνέχιση της σεζόν.

Το πρωτάθλημα επιστρέφει ακριβώς σε δύο εβδομάδες και ο βαθμός ετοιμότητας μεγαλώνει ακόμα περισσότερο στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων”, ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν ποιο έτοιμοι. 

Η ομάδα μετράει ήδη τρεις εβδομάδες προπονήσεων, με τους παίκτες να βρίσκουν τα πατήματά τους. Στο τεχνικό τιμ, όμως, χρειάζονται και κάτι πιο συγκεκριμένο.

Για τον λόγο αυτό, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ένας νέος κύκλος εργομετρικών εξετάσεων, ώστε οι άνθρωποι του ΑΡΗ να διαπιστώσουν τον βαθμό προόδου των παικτών τις τελευταίες εβδομάδες. 

Παράλληλα θα τους βοηθήσει να διαμορφώσουν αναλόγως το πρόγραμμα της ομάδας για τις επόμενες μέρες και κυρίως με φόντο την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, προνοώντας ενδεχομένως και για κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών που έχουν επιβαρυνθεί ίσως λίγο παραπάνω από τις έντονες προπονήσεις των προηγούμενων ημερών. 

Προτεινόμενα Άρθρα