Γάζωσε τη Μάιντς η Λειψία και ανέβηκε 3η

από Γιώργος Γκάτος

Οκτάρα στον α’ γύρο, πεντάρα στην εποχή του κορονοϊού.

Κάθε συνθήκη βγάζει απόλυτη κυρίαρχο τη Λειψία κόντρα στη Μάιντς (0-5), με τον Βέρνερ να σφραγίζει το 3ο χατ-τρικ και να σημειώνει ρεκόρ σεζόν και… ιστορίας με τους Ταύρους. Άνοδος ξανά στην 3η θέση.

Το ραντεβού με την ιστορία τον περίμενε. Με την είδηση του restart της Bundesliga, το ιστορικό ορόσημο για τον Τίμο Βέρνερ τέθηκε στο πρώτο κιόλας γκολ που θα σκοράρει μετά την δίμηνη αποχή. Μπορεί αυτό να μην ήρθε κόντρα στη Φράιμπουργκ και μοιραία η Λειψία να έχασε απρόσμενα βαθμούς, αλλά δεύτερη φορά στη σειρά ο “καυτός” Γερμανός στράικερ δεν μπορούσε να μην το εκπληρώσει. Ήθελε ένα, πέτυχε τρία εν τέλει και η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν τον ακολούθησε σε απόδοση, για τον… συνηθισμένο διασυρμό επί της Μάιντς (0-5) και την επιστροφή στην 3η θέση της Bundesliga.

Μάιντς (Ακίμ Μπάιερλόρτσερ): Μίλερ, Νιακατέ, Μπρούμα (46′ Ματετά), Σεντ Ζιστ, Φερνάντες (74′ Λάτζα), Κουντέ (61′ Μπαρέιρο), Μαρτίν, Μποέτιους (61′ Αβονίγι), Μπακού, Κουάισον, Ονισίγουο (74′ Οζτουνάλι)
 
Λειψία (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλάστσι, Χάλστενμπεργκ, Κλόστερμαν, Ουπαμεκανό (60′ Όρμπαν), Λάιμερ (42′ Μουκιέλε), Όλμο, Καμπλ (70′ Βολφ), Ενκουνκού (70′ Ενκουνκού), Ζάμπιτσερ (60′ Άνταμς), Πόουλσεν, Βέρντερ

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα