Οι "πονοκέφαλοι" της ατζέντας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι διαπραγματεύσεις με τους δύο παίκτες και η βασική διαφορά που υπάρχει στις περιπτώσεις τους.

Οι προτεραιότητες του ΑΡΗ για αυτήν την περίοδο είναι συγκεκριμένες και πρέπει να διευθετηθούν για να πάρουν σειρά τα υπόλοιπα ζητήματα της ατζέντας που αφορά την επόμενη μέρα. 

Ένα από αυτά παραμένει εκείνο των παικτών που δεσμεύονται με συμβόλαιο την επόμενη σεζόν αλλά δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. 

Λίριν Ντουάρτε και Ντάνιελ Σούντγκρεν αποτελούν τους δύο μεγάλους “πονοκεφάλους” για τους “κιτρινόμαυρους”, κυρίως όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Φέτος οι δύο παίκτες στοίχισαν 470 χιλιάδες ευρώ ενώ τα ποσά των συμβολαίων τους συνδυάζονται και φτάνουν περίπου τις 520 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή μισό εκατομμύριο από το οποίο η ομάδα εννοείται ότι θέλει να απεμπλακεί. Θα πρέπει να πληρώσει βέβαια ένα ποσό και αυτό θα πρέπει να είναι το μικρότερο δυνατό. 

Η βασική διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες, είναι και η φιλοδοξία τους. Ο Ντουάρτε είναι ξεκάθαρο ότι κάθεται πάνω στο συμβόλαιό του και διάθεση για μπάλα… δεν έχει. Ο Σούντγκρεν από την άλλη βρίσκεται σε μία φάση που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και να έχει ρόλο σε μία ομάδα. Για αυτό και οι άνθρωποι του ΑΡΗ δεν… φοβούνται τόσο την περίπτωσή του, εκτιμώντας ότι θα φτάσουν πιο εύκολά σε μία λύση με τον Σκανδιναβό.

Προτεινόμενα Άρθρα