Συνεχίζει στο πόστο του ο Αγκάνθο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Νταβίντ Αγκάνθο ήταν η πέτρα του σκανδάλου το προηγούμενο διάστημα στην Ισπανία, εξαιτίας των καταγγελιών που έγιναν σχετικά με την διαχείρισή του στην Ένωση Ισπανών ποδοσφαιριστών.

Φαίνεται όμως ότι για την ώρα οι καταγγελίες μένουν… καταγγελίες, με τον άλλοτε άσσο του ΑΡΗ να επιστρέφει στο πόστο του και να συνεχίζει τις υποχρεώσεις του ως πρόεδρος της AFE. 

Οι συναντήσεις που θα έχει τις επόμενες μέρες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην συνέχιση του ποδοσφαίρου στην Ισπανία, έχοντας να διαχειριστεί την κατάσταση σε όλες τις κατηγορίες. 

Τα πρωτόκολλα υγείας φαίνεται ότι γίνονται αποδεκτά από τις ομάδες των δύο πρώτων κατηγοριών, όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σχέση με τα χαμηλότερα στρώματα του ποδοσφαίρου της χώρας αλλά και με την γυναικεία λίγκα. 

Στις χαμηλότερες κατηγορίες δεν συμφωνούν με όσα προτάθηκαν και έτσι δεν είναι ακόμα σίγουρο τί θα γίνει. Ένα θέμα το οποίο θα κληθεί να διαχειριστεί ο Αγκάνθο μαζί με τους υπόλοιπους αρμόδιους φορείς, ώστε να βρεθεί μία άμεση λύση αφού οι ημερομηνίες πιέζουν.

Προτεινόμενα Άρθρα