Το 20% του “Βικελίδης”, ικανό να αλλάξει τα δεδομένα!

από AllAboutARIS

Στη σημερινή συνεδρίαση της Superleague συζητήθηκε και το ενδεχόμενο να παραστεί κόσμος στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν, σε ένα ποσοστό της τάξεως του 20% στο εκάστοτε γήπεδο.

Η πρόταση θα παρουσιαστεί στην κυβέρνηση, η οποία αν τελικά δώσει το πράσινο φως, θα βάλει νέα δεδομένα σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Σαν εξέλιξη (που αν προκριθεί μάλιστα) μπορεί σίγουρα να χαροποιεί όλους τους συλλόγους οικονομικά, που προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν την ζημιά που δημιουργήθηκε από την επέλαση του κορονοϊού αλλά αγωνιστικά δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στον ΑΡΗ.

Οι κιτρινόμαυροι στηρίζονται πολύ στην ανιδιοτελή προσφορά του κόσμου στο γήπεδο αφού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχημένων αποτελεσμάτων. Η ομάδα έχει μπροστά της μια must-win ρεβάνς Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, και σε ενδεχόμενη παρουσία των φιλάθλων στο 20% της πληρότητας του “Κλεάνθης Βικελίδης”, θα πάρει πίσω κατά ένα βαθμό το χαμένο αβαντάζ που θα προκαλούσε το “βουβό” γήπεδο. Το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια των πλέι οφ, αφού και εκεί οι παίκτες του Μίκαελ Ένινγκ θα κληθούν να δώσουν αγώνες με κίνητρο και γόητρο.

Ένα 20% πληρότητα που για το “Κλεάνθης Βικελίδης” μεταφράζεται σε 4.560 φιλάθλους. Σίγουρα όχι ικανοποιητικός αριθμός για τη δίψα των φίλων της ομάδας να βρεθούν και πάλι δίπλα στον αγαπημένο τους σύλλογο αλλά ικανός να δώσει τον παλμό και την ώθηση που απαιτείται για να κλείσει η σεζόν με τον ιδανικό τρόπο.

Βέβαια τίποτα δεν είναι ακόμα δεδομένο, αφού η διασφάλιση της δημόσιας υγείας προέχει, αλλά η πρόταση υπάρχει στο τραπέζι και ενθουσιάζει στο ενδεχόμενο υλοποίησής της.

Προτεινόμενα Άρθρα