Την πεποίθησή του πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε θέση φέτος να κατακτήσει το Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της

Μαχρέζ: "Καλή στιγμή να κατακτήσουμε το Champions League"

Την πεποίθησή του πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε θέση φέτος να κατακτήσει το Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της, εξέφρασε με συνέντευξή του ο Ριγιάντ Μαχρέζ.

Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε μία μεγαλειώδη πορεία το 2016 στην Ευρώπη όταν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Champions League με προπονητή στον πάγκο τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Στις τρεις προηγούμενες σεζόν, αν και είχε τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην τεχνική ηγεσία της, δεν κατάφερε να προχωρήσει πέρα από τα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης, με τις Μονακό, Λίβερπουλ και Τότεναμ να της φράζουν κατά σειρά το δρόμο προς τη διάκριση.

Φέτος τα πράγματα ενδέχεται να είναι διαφορετικά καθώς το 2-1 στην Μαδρίτη επί της Ρεάλ στον πρώτο αγώνα για τη φάση των “16” την έκανε φαβορί για πρόκριση στους “8”, με τον Ριγιάντ Μαχρέζ να ισχυρίζεται μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα “Guardian” πως τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία των πολιτών για να πατήσουν στην κορυφή.

“Νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρουμε το Champions League. Έχουμε την ομάδα, έχουμε τον προπονητή, έχουμε τα πάντα, οπότε είναι καλή στιγμή. Δεν ξέρω αν είμαστε οι καλύτεροι αλλά είμαστε αρκετά καλοί για να πάρουμε τον τίτλο.

Το Champions League είναι δύσκολη διοργάνωση, όλοι θέλουν να την κατακτήσουν, οπότε θα γίνει μεγάλη μάχη”, τόνισε ο Αλγερινός διεθνής φορ, ο οποίος σχετικά με την απραξία των ομάδων για πάνω από 2,5 μήνες ελέω του κορονοϊού, είπε: 

“Πριν τη διακοπή ήμασταν σε καλή κατάσταση. Θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψουμε όπως ήμασταν πριν αλλά το ίδιο ισχύει για την κάθε ομάδα. Ήταν πολύ μεγάλο το διάστημα χωρίς ποδόσφαιρο και τώρα επιστρέψαμε στις προπονήσεις.

Με την πανδημία να είναι σε εξέλιξη, έπρεπε να σεβαστούμε τις οδηγίες και να κάνουμε προπόνηση σπίτι. Βήμα βήμα αποκτούμε τη φόρμα μας. Είμαι ενθουσιασμένος. Ήταν πολύ ωραίο να δω ξανά τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου”.

Η αστυνομία του Λίβερπουλ αποτρέπει τη "στέψη" στο Etihad
Προηγούμενο άρθρο Η αστυνομία του Λίβερπουλ αποτρέπει τη "στέψη" στο Etihad
Επόμενο άρθρο Ένα εκ. ευρώ στον 53χρονο Μάικ Τάισον για έναν ακόμα αγώνα – επιστροφή!
Ένα εκ. ευρώ στον 53χρονο Μάικ Τάισον για έναν ακόμα αγώνα – επιστροφή!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News