"Γύρισα για να… πάρουμε το Κύπελλο"

από AllAboutARIS

Στην εκπομπή AllaboutARIS ON AIR του Libero 107.4 φιλοξενήθηκε ο γιατρός του ΑΡΗ, Βαγγέλης Πανταζής, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του ως επικεφαλής του ιατρικού τμήματος στην ομάδα

Ο κ.Πανταζής αναφέρθηκε στο χρονικό της επιστροφής του που έγινε με γοργές κινήσεις ενώ μίλησε και για την προετοιμασία που γίνεται από υγειονομικής άποψης για να είναι όλα έτοιμα εν όψει της πρεμιέρας των play off.

Επιπλέον, ιδιαίτερη μνεία έκανε και στον φετινό ΑΡΗ που όπως είπε ευχαριστιόταν να τον παρακολουθεί. Από την συζήτηση δεν έλειψε το όνομα του Άγγελου Χαριστέα, τον οποίο αποθέωσε, χαρακτιρίζοντάς τον ως τίμιο, σοβαρό και από τους ανθρώπους που έχει ανάγκη το άθλημα.

Τέλος, έκλεισε με την ευχή του να κερδίσει ο ΑΡΗΣ το Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά ο Βαγγέλης Πανταζής δήλωσε στην εκπομπή AllaboutARIS ON AIR:

Για την επιστροφή του στην ομάδα: “Ήταν ξαφνικό, ίσως το περίμενα στο τέλος της χρονιάς. Δέχομαι ότι επέστρεψα για να πάρω το Κύπελλο” (γέλια). Έχω χάσει τέσσερις τελικούς, ελπίζω ο πέμπτος να είναι και ο τυχερός”

Και πρόσθεσε για το χρονικό της επιστροφής στο ιατρικό τιμ: “Με ειδοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης ότι ο πρόεδρος με θέλει στην ομάδα και τα πράγματα στην συνέχεια είχαν τη φυσική εξέλιξη. Είχα ένα πλάνο από τη προηγουμένη χρονιά για το πως θα λειτουργεί η ιατρική ομάδα της ΠΑΕ. Έχω ένα συνεργάτη μαζί μου με τον οποίο θα μοιραστούμε τις δουλειές ώστε να είναι η ιατρική υπηρεσία πάντα παρούσα στην ομάδα. Ο συνεργάτης μου, θα είναι πιο κοντά στην ομάδα, θα είναι στις προπονήσεις, στους αγώνες όπως θα βρίσκομαι και εγώ σε κάποιους. Διανύουμε μάλιστα μια περίοδο που υπάρχει η πανδημία και πρέπει να λάβουμε πιο προσεκτικά μέτρα.”

Για την επιστροφή στους αγώνες και τα μέτρα ασφαλείας: “Η Superlegue έχει φροντίσει να δημοσιεύσει ένα υγειονομικό πρωτόκολλο για την ασφάλεια όλων, περιέχει πολλές λεπτομέρειες τις οποίες πρέπει να τηρήσουμε κατά γράμμα.”

Για τον κορονοϊό: “Ας δουν στην τηλεόραση τι συμβαίνει, είναι σοβαρά τα πράγματα, δεν νομίζω να είναι ψέματα όλα αυτά. Πρέπει να ακολουθούμε πιστά τα μέτρα του υπουργείου.”

Για την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών: “Οι πραγματικές διακοπές των ποδοσφαιριστών ήταν ανέκαθεν δύο εβδομάδες. Τώρα έχουν καθίσει 2 μήνες και περισσότερο. Για να επανέλθουν χρειάζεται τουλάχιστον έναν μήνα. Τώρα τα υπόλοιπα με την ένταση, τη διάρκεια και την ετοιμότητα του κάθε ποδοσφαιριστή την ελέγχει καθημερινά το ιατρικό τμήμα.

Για την ώρα όμως μας ενδιαφέρει ο αγώνας του Σαββάτου, να είμαστε έτοιμοι από υγειονομικής άποψης και εκεί έχουμε ρίξει το βάρος. Από τραυματισμούς η ομάδα προς το παρόν είναι καλά.”

Για τον φετινό ΑΡΗ: “Από τις ευχάριστες παρουσίες της φετινής σεζόν ο ΑΡΗΣ. Ευχαριστιόμουν να τον βλέπω και δεν το λέω γιατί δούλεψα τόσα χρόνια στην ομάδα. Βέβαια διαφορετικά βλέπω εγώ το ποδόσφαιρο απ’ ότι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου.”

Για τον Άγγελο Χαριστέα: “Είναι από τους πλέον κατάλληλους. Σοβαρό κεφάλαιο για τον ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Χρειάζεται το άθλημά μας ανθρώπους σοβαρούς και τίμιους όπως ο Άγγελος.”

Κλείνοντας ο κ.Πανταζής εξέφρασε την επιθυμία του “να δούμε τον ΑΡΗ Κυπελλούχο”

Προτεινόμενα Άρθρα