Οι δοκιμές με φόντο… την νέα σεζόν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι ποδοσφαιικές κουβέντες έχουν επιστρέψει και πάλι μετά από πολύ καιρό και με δεδομένο ότι βρισκόμαστε τρεις ημέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Έπειτα από περίπου έναν μήνα σκληρής δουλειάς, ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται πλέον πυρετωδώς για το ματς κόντρα στον ΟΦΗ και οι προπονήσεις το τελευταίο διάστημα έχουν αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον.

Αυτό έχει να κάνει κυρίως με την τακτική η οποία έχει μπει ακόμα περισσότερο στην καθημερινότητα της ομάδας, με αρκετές δοκιμές εν όψει των πλέι οφ αλλά και της νέας σεζόν. 

Με το δεύτερο κομμάτι συνδέεται το 4-3-3, το οποίο “εντοπίστηκε” τις προηγούμενες μέρες στα όσα δούλεψε η ομάδα στα οικογενειακά διπλά που έκανε.

Φυσικά για φέτος η χρησιμοποίησή του είναι δύσκολη έως απίθανη, αφού δεν έχει δουλευτεί στον απαιτούμενο βαθμό από την ομάδα και δεν το έχουν αφομοιώσει οι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται άλλωστε για ένα σύστημα με πολλές ιδιατερότητες και απαιτούνται συγκεκριμένο παίκτες κυρίως στον άξονα, με επίκεντρο τον μονό χαφ μπροστά από τα στόπερ και τους δύο εσωτερικούς μέσους. 

Εδώ και καιρό έχει πέσει στο τραπέζι ως ιδέα να αποτελέσει μία τακτική επιλογή για τον ΑΡΗ την επόμενη σεζόν, για αυτό και γίνονται οι σχετικές δοκιμές ανά διαστήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα