"Ο κόσμος με σταματάει και ζητάει το Κύπελλο – Περιμένουμε τον ημιτελικό" (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο οποίο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Μίχαι Κόρχουτ.

Το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ φιλοξένησε δηλώσεις του Ούγγρου μπακ εν όψει της πρεμιέρας των πλέι οφ, για τα οποία παραδέχθηκε ότι δεν έχουν τόσο μεγάλο κίνητρο όσο το Κύπελλο και ο δεύτερος ημιτελικός με την ΑΕΚ.

Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση: “Επιτέλους είμαστε ξανά στο γήπεδο μας, μετά από τρεις μήνες. Παράξενα και περίεργα τα συναισθήματα. Το σίγουρο είναι ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να ξεκινήσουμε με νίκη”.

Για την περίοδο της καραντίνας και πώς την βίωσε ο ίδιος: “Ηταν μία δύσκολη εμπειρία. Ευτυχώς σιγά-σιγά η ζωή μας επιστρέφει στην κανονικότητα. Ελπίζω αυτός ο ιός να μην επιστρέψει ποτέ ξανά”.

Για τα πλέι οφ και το κίνητρο του Κυπέλλου: “Έχουμε τα πλέι οφ και το Κύπελλο. Για να είμαστε ειλικρινείς, στο πρωτάθλημα δεν έχουμε τόσο ισχυρό κίνητρο όσο στο Κύπελλο. “Ο κόσμος με σταματάει και ζητάει το Κύπελλο. Περιμένουμε πότε θα παίξουμε με την ΑΕΚ. Μακάρι να πάρουμε την πρόκριση και να κατακτήσουμε το Κύπελλο”

Για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ: “Η ρεβάνς με την ΑΕΚ έχει δύο δεδομένα. Την ήττα στο πρώτο ματς και την απουσία του κόσμου. Είναι απώλεια για εμάς. Ο κόσμος μας είναι φανταστικός και βοηθάει πολύ. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε ένα γκολ στον επαναληπτικό. Οσο πλησιάζει, θα προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι και αισιοδοξώ ότι θα πάρουμε την πρόκριση”.
.
Δείτε στην Yellow TV τις δηλώσεις του Μαγυάρου αμυντικού.

Προτεινόμενα Άρθρα