"Η καραντίνα, η επανέναρξη του πρωταθλήματος και η απουσία του κόσμου"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Νικολά Ντιγκινί μίλησε στη Γαλλία για τη μάχη της Ελλάδας με τον κορωνοϊό, αλλά και την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο επιθετικός του ΑΡΗ είπε για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας:

“Εδώ είδαν τι συνέβη σε άλλες χώρες και δεν περίμεναν να φτάσει ο ιός για να πάρουν μέτρα. Έκλεισαν τα πάντα άμεσα και αυτή ήταν η σωστή λύση, δεδομένου ότι πέρασε αρκετός καιρός και δεν υπήρχαν ποτέ περισσότερα από δέκα κρούσματαανά ημέρα”.

Όσο για τους παίκτες, εν μέσω πανδημίας: “Είχαμε ένα πρόγραμμα που έστειλε η ομάδα, με τρέξιμο, βάρη, γυμναστήριο. Αγόρασα επίσης ένα ποδήλατο γυμναστικής και γυμναζόμουν στο σπίτι για να διατηρήσω τη φόρμα μου. Επιστρέψαμε στις προπονήσεις τον Μάιο, με αυστηρές συνθήκες. Τα αποδυτήρια ήταν κλειστά, οι παίκτες αλλάζαμε από το σπίτι πριν την προπόνηση και στο σπίτι μετά, χωρίς να έχουμε πολλές επαφές μεταξύ μας”.

Αναφορικά με την επανέναρξη των αγώνων, ο Ντιγκινί τόνισε: “Όλοι οι παίκτες είναι χαρούμενοι που θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Θα ήταν πολύ απογοητευτικό αν σταματούσε πρόωρα”.

Καταλήγοντας ο Γάλοος άσος επισήμανε: “Ο καθένας είναι στο σκοτάδι για συμβόλαια. Η απουσία του κόσμου είναι μαύρο στίγμα, αλλά αν επιστρέψουν κάποια στιγμή την επόμενη σεζόν, αυτό σύντομα θα ξεχαστεί”.

Προτεινόμενα Άρθρα