Κάνει διαφορετική αρχή! (vid)

από AllAboutARIS

Σχεδόν 9,5 μήνες μετά από εκείνο το καλοκαιρινό παιχνίδι της πρεμιέρας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, ΑΡΗΣ και ΟΦΗ βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι, ίδια εποχή, ανοίγοντας την αυλαία στη διαδικασία των πλέι οφ.

Οι αγωνιστικές συνθήκες θα είναι διαφορετικές αφού η επέλαση του κορονοϊού αποτρέπει σε αυτή τη φάση τουλάχιστον να παραστεί κόσμος στο γήπεδο.

Διαφορετική ευελπιστούμε να είναι και η αντιμετώπιση του ΑΡΗ από την διαιτησία καθώς εκείνο το 1-1 της πρεμιέρας στιγματίστηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις του διαιτητή Μανούχου και του AVAR Τζήλου που αμφότεροι δεν είδαν το καταφανέστατο πέναλτι που έγινε πάνω στον Ιντέγε προς την εκπνοή του αγώνα.

Ως πρόκληση αντιμετωπίζεται και ο ορισμός Διαμαντόπουλου-Ευαγγέλου στον αυριανό αγώνα που επίσης έχουν βαρύ ιστορικό τη φετινή σεζόν με τους κιτρινόμαυρους (διαβάστε αναλυτικά εδώ).

Στο παιχνίδι του Σαββάτου μάλιστα θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά και η γραμμή οφσάιντ.

Ας ελπίσουμε ο παράγοντας διαιτησία, με όλες αυτές τις τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζονται στο πρωτάθλημα, να μην απασχολήσει, και ο ΑΡΗΣ να κάνει μια διαφορετική αρχή αυτή τη φορά απέναντι στον ΟΦΗ, παίρνοντας νίκη ψυχολογίας που θα ανυψώσει το ηθικό και εν όψει Κυπέλλου.

Θυμηθείτε τι έγινε στον αγώνα της πρεμιέρας στη κανονική διάρκεια της Superleague

Προτεινόμενα Άρθρα