Τρέχει για να προλάβει την πρεμιέρα ο Μέσι

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Λιονέλ Μέσι, επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και ανέβασε ρυθμούς ώστε να προλάβει και να τεθεί στη διάθεση του Κίκε Σετιέν για τον πρώτο αγώνα της επανέναρξης.

Ενα από τα κύρια θέματα τα οποία απασχολούν τους φιλάθλους της Μπαρτσελόνα, είναι αν θα καταφέρει ο Λιονέλ Μέσι να προλάβει το πρώτο ματς των “μπλαουγκράνα” με την Μαγιόρκα το επόμενο Σάββατο (13/06). Ο Αργεντινός άσος μετά από δύο ημέρες κλεισμένος στο γυμναστήριο, πάτησε και πάλι χορτάρι και ξεκίνησε τρέξιμο, ώστε να προλάβει το πρώτο ματς της Μπάρτσα, την επόμενη εβδομάδα.

Ο “Λίο” λίγες ημέρες νωρίτερα, ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός προπονήσεων. Μάλιστα, η συμμετοχή του για το ματς με την Μαγιόρκα, θεωρούταν αβέβαιη. Παρ’ όλα αυτά βλέποντας ότι ξεκίνησε ασκήσεις τρεξίματος και δύναμης πολύ γρήγορα, φαίνεται ότι θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στο εν λόγω ματς.

Το ζήτημα είναι, αν ο Κίκε Σετιέν θελήσει να τον χρησιμοποιήσει και να ρισκάρει την κατάσταση του. Το πρόγραμμα της La Liga είναι ιδιαίτερα… φορτωμένο από αναμετρήσεις και ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να μην έχει τον Μέσι στα υπόλοιπα παιχνίδια, μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα