Γκάμα-Φέτφα… μέσα σ’ όλα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ χρειάστηκε να προτάξει πείσμα και ποιότητα κόντρα στον ΟΦΗ, ώστε να ανατρέψει το γκολ του Σακόρ. Και το έκανε.

Το πείσμα… εμφανίστηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Η ποιότητα και στα δύο, με μπροστάρη όχι μόνο τον Μπρούνο Γκάμα αλλά και τον Γιάννη Φετφατζίδη. 

Οι δύο εξτρέμ του ΑΡΗ επιβεβαίωσαν και χθες ότι αποτελούν βαρόμετρα για αυτήν την ομάδα.Και αν κάποιος κοιτάξει προσεκτικά τα τρία γκολ της ομάδας, διαπιστώνει ότι οι δύο παίκτες συμμετέχουν σε αυτά. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. 

Στο πρώτο, ο Φετφατζίδης είναι αυτός που πετάει στον χώρο για τον Ρόουζ και εν συνεχεία να γίνει η πάσα για το γκολ του Γκάμα. 

Στο 2-1 το φάουλ που εκτελεί ο Ίβηρας άσσος, είναι κερδισμένο από τον “Φέτφα” και την κούρσα που τον οδήγησε σε ένα άριστο σημείο έξω από την περιοχή όπου ανετράπη από τον Σεμέντο. 

Στο 3-1 ο Γκάμα είναι αυτός που είχε την διορατικότητα να δει την κίνηση του Λάρσον στα δεξιά και να βγάλει μία δύσκολη πάσα, για να ακολουθήσει η μεταβίβαση στον Φετφατζίδη και η ασίστ του τελευταίου για το 3-1. 

Η ποιότητά τους έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην χθεσινή ανατροπή. Και αν επαναλάβουν εμφανίσεις όπως η χθεσινή, τότε ο ΑΡΗΣ μπορεί να ελπίζει σε ωραία πράγματα στην συνέχεια της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X