16/09: Μία… ευρωπαϊκή ημερομηνία για τον ΑΡΗ (pics)

Τρία ευρωπαϊκά ραντεβού, τρία σπουδαία παιχνίδια, τρεις τεράστιες επιτυχίες. Σαν σήμερα ο ΑΡΗΣ, στο παρελθόν, αντιμετώπισε τρεις από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και πήρε… μεγάλα αποτελέσματα.

Χρονικά το 1964, υποδέχθηκε τη Ρόμα (0-0), το 1970 την Τσέλσι (1-1) και, φυσικά, το 2010 έπαιξε με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Κλεάνθης Βικελίδης, σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές νίκες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (1-0) με το γκολ του Χαβίτο, για τους ομίλους του Europa League.

Σχετικές αναφορές έκανε και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

FIFΑ: Έρευνα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έβγαλε θετικό πρόσημο για πιο συχνό Μουντιάλ
Προηγούμενο άρθρο FIFΑ: Έρευνα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έβγαλε θετικό πρόσημο για πιο συχνό Μουντιάλ
Επόμενο άρθρο Διπλοβάρδιες για Φωτιά, αλλά και Τσέτσιλα
Διπλοβάρδιες για Φωτιά, αλλά και Τσέτσιλα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News