Κρατάει… ζεστούς όσους μπορεί

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οσο το θέμα του ban συνεχίζει να υφίσταται, τόσο ο ΑΡΗΣ παραμένει με δεμένα τα χέρια; σχετικά με την ενίσχυσή του ρόστερ του.

Τους τελευταίους μήνες η ομάδα βρίσκεται σε μία φάση που προσπαθεί να κρατήσει.. ζεστούς κάποιους παίκτες με τους οποίους έχει κάνει επαφές.

Στην Αλκμήνης ελπίζουν ότι θα έχουν άμεσα κάτι χειροπιαστό στα χέρια τους, ώστε να προχωρήσουν κάποιες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει και ακόμα και δεν έχουν πάρει την απόφαση να… κοιτάξουν άλλου. Όπως έχει γίνει ήδη βέβαια με ορισμένους. 

Υπάρχουν παίκτες τους οποίους ο ΑΡΗΣ είχε ψηλά στις λίστες του, όμως χάθηκαν αφού προτίμησαν να πάρουν ήδη αποφάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. 

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και του Αΐτορ. Ο Ισπανός εξτρέμ έκλεισε ως γνωστόν στον Παναθηναϊκό αλλά τόσο τον Ιανουάριο όσο και τους μήνες που ακολούθησαν συνέχισε να απασχολεί τον ΑΡΗ. Ο παίκτης μάλιστα έβλεπε με καλό μάτι την προοπτική των “κιτρινόμαυρων”, αφού ήθελε να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Αλλά αποφάσισε να ημν περιμένει παραπάνω. 

Στον ΑΡΗ βέβαια δεν προούνται αφού υπάρχουν ακόμα επιλογές ενώ περιμένουν ότι θα προκύψουν κι άλλες μέσα στο καλοκαίρι και κυρίως μέσα στον Αύγουστο.

Προτεινόμενα Άρθρα