Μπαρτσελόνα: Πιέζει για τη μεταγραφή του ο Λαουτάρο

από Αντώνης Γκάτζιος

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να μετακομίσει στη Βαρκελώνη εμφανίζεται ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα το συγκεκριμένο θέμα να έχει “παγώσει”, αφού η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για την επανέναρξη της La Liga και το βάρος έχει πέσει στο αγωνιστικό κομμάτι, όμως ο Αργεντινός παραμένει ανυπόμονος. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Sport” το τελευταίο διάστημα, ο 22χρονος επιθετικός πιέζει την Ίντερ, προκειμένου να δεχτεί την πρόταση των “μπλαουγκράνα”.

Τα πράγματα, ωστόσο δεν είναι τόσο απλά, αφού οι “νερατζούρι” δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή με λιγότερα από 110 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή αντιστοιχούν στη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του. Κάτι που κατέστησαν σαφές διά στόματος του τεχνικού διευθυντή τους, Τζουζέπε Μαρότα.
 
Οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων θα συνεχιστούν, αφού ο Λαουτάρο Μαρτίνες παραμένει No.1 στόχος της Μπαρτσελόνα και μένει να φανεί αν το όνειρο του Αργεντινού θα γίνει πραγματικότητα από φέτος.

Προτεινόμενα Άρθρα