"Δεν συμφωνώ με τον καταρτισμό του προγράμματος" (vid)

από AllAboutARIS

Ο Μίκαελ Ένινγκ μιλώντας στην κάμερα της Nova εξέφρασε την αντίθεσή του σχετικά με τον καταρτισμό των αγώνων και ειδικότερα αυτού με την ΑΕΚ που τόνισε ότι έπρεπε να είναι βραδινός από τη στιγμή που ορίστηκε τόσο νωρίς χρονικά

Παράλληλα μίλησε για τα στοιχεία του προηγούμενου ματς με τον ΟΦΗ, αποκάλεσε σημαντική πρόκληση αυτό που έρχεται με τον Ολυμπιακό και αναφέρθηκε στην πιθανή παρουσία του κόσμου στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά ο τεχνικός του ΑΡΗ δήλωσε στην κάμερα των καναλιών NovaSports για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

“Πάντα χαίρομαι όταν έχουμε τέτοια παιχνίδια μπροστά μας. Είναι σημαντική πρόκληση”.

Μαζί όμως σχολίασε την εμφάνιση του ΑΡΗ στην πρεμιέρα των play off απέναντι στον ΟΦΗ. Επίσης, απάντησε στο ερώτημα (με αφορμή το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάμα) ποιος θα εκτελέσει το επόμενο φάουλ που θα κερδίσει ο ΑΡΗΣ με την επιστροφή του Ματίγια ενώ διατύπωσε την ένστασή του για τον ορισμό του αγώνα-ρεβάνς Κυπέλλου (24/6, 19:00) του ΑΡΗ με την ΑΕΚ.

“Άκουσα κάποιες φωνές ότι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν παίξαμε όσα καλά θα έπρεπε. Στο ημίχρονο, τόνισα στους ποδοσφαιριστές ότι κανείς δεν περιμένει από εμάς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο μετά από 3 μήνες αποχής. Στην επανάληψη είδα μια βελτιωμένη εικόνα, με τους παίκτες να προσπαθούν για το καλύτερο. Είναι λογικό να μην έχουμε τον βαθμό ετοιμότητας που είχαμε πριν την διακοπή.”

“Το πιο σημαντικό είναι που θα στηθεί η μπάλα, είναι ανάλογα το σημείο. Για παράδειγμα στο πρώτο καλό φάουλ που κερδίσαμε με τον ΟΦΗ έκρινα ότι πρέπει να το κάνει ο Λάρσον. Είναι θετικό για εμάς ότι διαθέτουμε παίκτες έμπειρους στις στημένες μπάλες.”

“Δεν συμφωνώ με τον καταρτισμό του προγράμματος. Κατ’ αρχάς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να παίξουμε καλοκαίρι, τόσο νωρίς. Θα μπορούσε το παιχνίδι να είναι βραδινό. Εκτός των άλλων, υπήρχε η συζήτηση, η σκέψη, να γίνουν πρώτα πέντε παιχνίδια των play off, μετά οι ημιτελικοί, πέντε παιχνίδια των play off και μετά ο τελικός.”

Αναφέρθηκε και στο αν περιμένει κάτι τις επόμενες μέρες και να επιτραπεί η παρουσία αριθμού φιλάθλων στα παιχνίδια.

“Θα είμαστε ειλικρινής μαζί σας. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια των ανθρώπων. Ξέρω καλά και το λέμε ξεκάθαρα, ακόμη και ένας φίλαθλος να επιτραπεί παραπάνω να έρθει στο γήπεδο, εμάς θα μας βοηθήσει.”

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γερμανού τεχνικού πατώντας ΕΔΩ

Προτεινόμενα Άρθρα