Ντέρμπι ρυθμού και… εντυπώσεων

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παιχνίδι στο οποίο ο ΑΡΗΣ θα μετρήσεις τις δυνάμεις του, μεταξύ άλλων, είναι το αποψινό που θα δώσει με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Μετά την πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΗ, οι “κιτρινόμαυροι” θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στην πιο φοαρμρισμένη ομάδα της Ελλάδας. Σε ενα ματς με κίνητρα κόντρα στον Ολυμπιακό, απόψε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (21:30, NS1, AllAboutARIS On AIR, Libero 107,4).

Ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να αυξήσει τον αγωνιστικό ρυθμό και την ετοιμότητά της, με φόντο τον επαναληπτικό κόντρα στην ΑΕΚ. Παράλληλα βέβαια θέλει να παρουσιάσει μία καλή εικόνα κόντρα στους “ερυθρόλεκους” και αν μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που της λείπει στην συγκεκριμένη έδρα. 

Ο Ολυμπιακός βέβαια έχει και αυτός το δικό του κίνητρο. Ναι μεν έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα αλλά θέλει να συνεχίσει αήττητος μέχρι το τέλος της σεζόν. 

ΑΡΗΣ: Επιστροφή Ματίγια και… Σούντγκρεν

Το νέο πρόσωπο της αποστολής αλλά και της ενδεκάδας, είναι ο Χαβιέ Ματίγια. Ο Ισπανός εξέτισε την τιμωρία του και επανέρχεται στα πλάνα του Μίκαελ Ένινγκ, ο οποίος παράλληλα συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Εκτός για ακόμη μία φορά έμεινε ο Νικολά Ντιγκινί, ενώ στην Θεσσαλονίκη παρέμειναν επίσης οι Τσιλιγγίρης και Μπαγκαλιάνης. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Ehmann, Rose, Ideye, Fran Velez, Hugo Souza, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Larsson, Mancini, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Duarte, Sundgren, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.”

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δίνει ανάσες στον Σεμέδο ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε τελικά εκτός αποστολής τον συμπατριώτη στόπερ του, ο οποίος έχασε προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και δημιουργεί ένα κενό στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ένα κενό που θα καλύψει ο Σισέ. 

Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι είνα στην διάθεση του Μαρτίνς, ο οποίος περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί της ομάδας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-1η αγωνιστική play off Super League

-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ(21:30)

ΓΗΠΕΔΟ: “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)
4ος: Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής)

Προτεινόμενα Άρθρα