Αποχωρεί άμεσα από την "Ένωση" ο Βόσνιος στόπερ για διπλό λόγο.

Οριστικά τέλος από την ΑΕΚ ο Βράνιες

Αποχωρεί άμεσα από την "Ένωση" ο Βόσνιος στόπερ για διπλό λόγο.

Παρελθόν από τώρα αποτελεί για την ΑΕΚ ο Όγκνιεν Βράνιες, καθώς η Ένωση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, επικαλούμενη τη στάση της Άντερλεχτ, αλλά και νέα δική του κακή συμπεριφορά.

Το ποτήρι για τον Βράνιες ξεχείλισε όχι μόνο επειδή η Άντερλεχτ επιμένει στην απόφασή της να μην τον αφήσει στην ΑΕΚ για τον μήνα Ιούλιο, αλλά και επειδή ο ίδιος ο Βόσνιος αμυντικός έφυγε σήμερα για τη Βοσνία χωρίς να πάρει άδεια, λέγοντας στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ίλια Ίβιτς, ότι δεν θέλει να επιστρέψει πίσω.

Αυτό ίσως και να σχετίζεται με το επεισόδιο που υπήρξε με τον Ντανιέλε Βέρντε στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και στον έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας κατά τη διάρκεια της προπόνησης την επόμενη μέρα, όταν ο Ίβιτς τού ζήτησε να δώσει το χέρι του στον Ιταλό κι εκείνος αρνήθηκε.

Για πολλοστή φορά ο Βόσνιος στόπερ προκάλεσε εσωτερικό θέμα με τη συμπεριφορά του και στην ΑΕΚ αποφάσισαν ότι το κεφάλαιο Βράνιες κλείνει οριστικά.

Πλέον η ΑΕΚ θα πορευτεί μέχρι και την ολοκλήρωση της σεζόν με τους Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Οικονόμου και Λάτσι για το κέντρο της άμυνας.

πηγή: sport24.gr

Ολοταχώς για συμφωνία με Ματίγια!
Προηγούμενο άρθρο Ολοταχώς για συμφωνία με Ματίγια!
Επόμενο άρθρο eSports: Ακάθεκτος ο ΑΡΗΣ – Συνεχίζει για την κορυφή! (pic)
eSports: Ακάθεκτος ο ΑΡΗΣ – Συνεχίζει για την κορυφή! (pic)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News