Το focus στον περιορισμό των λαθών

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε φάση βελτίωσης και… διόρθωσης βρίσκεται ο ΑΡΗΣ μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και έχοντας πλέον ακριβώς μία εβδομάδα για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ.

Χρονικά προηγείται το ματς των πλέι οφ στο ΟΑΚΑ -θα αξιοποιηθεί περισσότερο για τον αγωνιστικό ρυθμό- αλλά η ουσία βρίσκεται στην ομαδική αλλά και ατομική ετοιμότητα της ομάδας για το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ένωση. 

Πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τον Ολυμπιακό, με άλλο κίνητρο αλλά παρόμοιου επιπέδου στο οποίο δεν φτάνει απλά η γνώση του αντιπάλου.

Ο ΑΡΗΣ άλλωστε ήταν πολύ καλά διαβασμένος και στο ματς του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, μπλοκάροντας τον Ολυμπιακό στα πρώτα 25 λεπτά αλλά και στο δεύτερο μέρος αφού τον περιόρισε όσο λίγες ομάδες φέρος στο επιθετικό κομμάτι. Με εξαίρεση φυσικά τα ατομικά… δώρα που έφεραν τα τρία γκολ των “ερυθρόλευκων”, αποτέλεσμα και της μέτριας εκκίνησης αρκετών παικτών της ενδεκάδας στην διαδικασία των πλέι οφ. 

Ο στόχος, μεταξύ άλλων, είναι να αποφευχθούν παρόμοια λάθη κόντρα στην Ένωση στην συνέχεια της σεζόν αλλά κυρίως στην αναμέτρηση που θα κρίνει τον μεγάλο στόχο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. 

Προτεινόμενα Άρθρα