Οι αντοχές του ΑΡΗ δεν είναι πλέον φαινόμενο ενός αγώνα

Στα τρεξίματα, είναι αρκετά πάνω από την βάση…

Οι αντοχές του ΑΡΗ δεν είναι πλέον φαινόμενο ενός αγώνα, με την δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής να αποτυπώνεται πλέον μέσα στο γήπεδο #ARISFC #ARIS

Ηδη μέτρα από τρία παιχνίδια στα πλέι οφ, ο ΑΡΗΣ έχει προλάβει να παρουσιάσει διάφορες αγωνιστικές συμπεριφορές. Καλές, μέτριες ή και κακές.

Ο βαθμολογικός απολογισμός, είναι θετικός μέχρι στιγμής. Ίσως όμως το πιο θετικό απ’ όλα, να είναι η συνέπεια της ομάδας στο κομμάτι των τρεξιμάτων. 

Πλέον δεν είναι απλά φαινόμενο ενός αγώνα αλλά ένα στοιχείο το οποίο παρουσιάζει η ομάδα σε κάθε παιχνίδι που έχει δώσει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ένας ΑΡΗΣ που… τρέχει αλλά όσο περνάει η ώρα δεν κατεβάζει τέμπο. Το αντίθετο μάλιστα. Κρατάει το πόδι στο γκάζι, την στιγμή που οι αντίπαλοι του άρχιζουν να κατεβάζουν στροφές. 

Το στοιχείο αυτό επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την καλή δουλειά που έγινε στο διάστημα της διακοπής -είτε στην καραντίνα είτε στις προπονήσεις- από τον Λάζαρο Βαρδάκη και τον Τόλη Τερζή. Μία συνέχεια της δουλειάς που έγινε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης από το περασμένο καλοκαίρι αλλά και την διαχείρισή της στην διάρκεια της σεζόν.

Μαθαίνουν για Βέλεθ
Προηγούμενο άρθρο Μαθαίνουν για Βέλεθ
Επόμενο άρθρο Ετοιμάζει αλλαγές ο Καρέρα
Ετοιμάζει αλλαγές ο Καρέρα

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News