Δεν έχει και πολλά στα χέρια του ο Ένινγκ για τα μετόπισθεν #ARISFC #ARIS

Μετρημένες οι επιλογές για την άμυνα

Δεν έχει και πολλά στα χέρια του ο Ένινγκ για τα μετόπισθεν #ARISFC #ARIS

Η άμυνα είναι αυτή που προβληματίζει τους ανθρώπους του ΑΡΗ για τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ, μετά τις απώλειες του ΟΑΚΑ.

Ο Φραν Βέλεθ έχει τεθεί νοκ-άουτ ενώ ο Ούγκο Σόουζα είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει, ωστόσο θα δώσει μάχη με τον χρόνο μέχρι και αύριο.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι αναγκασμένοι να στρέψουν το βλέμμα τους στις εναλλακτικές που διαθέτουν. Και δυστυχώς για αυτούς είναι μετρημένες. Και καμία δεν είναι απόλυτα ορθολογική. 

Η προφανής λύση για τα στόπερ είναι ο Λίντσεϊ Ρόουζ, με την πιθανή του μετακίνηση στο κέντρο της άμυνας να δημιουργεί κενό στο δεξί άκρο. 

Ο Σούντγκρεν υπάρχει ως επιλολη όμως είναι μία επιλογή του “ναι μεν αλλά”.  Δηλαδή με τα τωρινά δεδομένα είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει. Έτσι η αμέσως επόμενη λύση είναι αυτή του Λούκας Σάσα.

Σε αυτήν την περίπτωση βέβαια δημιουργείται ακόμη ένα κενό, στα χαφ. Το στοιχείο που δίνει όμως πιθανότητες σε αυτό το σενάριο, είναι η ικανοποίηση από την εμφάνιση του Μάρτιν Τόνσο στο ΟΑΚΑ και η ικανότητα να παίξει στα χαφ μαζί με τον Ματίγια. Για μία θέση όπου υπάρχει φυσικά ως επιλογή και ο Αμπού Μπα.

Παράλληλα ο Γάλλος είναι η άλλη λύση για τα στόπερ. Μία επιλογή που του επιτρέπει να διατηρήσει τον Ρόουζ στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Σάσα στην μεσαία γραμμή. 

Ολα θα ξεκαθαρίσουν στην σημερινή και στην αυριανή προπόνηση. 

Ετοιμάζει αλλαγές ο Καρέρα
Προηγούμενο άρθρο Ετοιμάζει αλλαγές ο Καρέρα
Επόμενο άρθρο Πλέι άουτ: Το θεσσαλικό ντέρμπι και ο νέος… τελικός του Πανιωνίου
Πλέι άουτ: Το θεσσαλικό ντέρμπι και ο νέος… τελικός του Πανιωνίου

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News