"Ο Ματέο για τελικές επαφές με ΑΡΗ"

από AllAboutARIS

Οι Σέρβοι αναζωπυρώνουν το ενδιαφέρον του ΑΡΗ για τον Ματέο Γκαρσία γράφοντας σε σημερινό δημοσίευμα ότι ο Αργεντινός βρίσκεται στην Ελλάδα για να συζητήσει την επιστροφή στην πρώην ομάδα του

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα dnevnik.rs αφού κάνει μια αναδρομή στο χρονικό της παρουσίας του Ματέο Γκαρσία στον Ερυθρό Αστέρα υποστηρίζει ότι ο 23χρονος εξτρέμ θα αποτελέσει παρελθόν από τον σερβικό σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Σε αυτό το σημείο είναι που μπλέκουν τον ΑΡΗ στις διαπραγματεύσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Ματέο, γράφοντας και για την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη που συνδυάστηκε με παρουσία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Το ρεπορτάζ του βαλκανικού ΜΜΕ σημειώνει ότι ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΡΗ για να κλειδώσει την επιστροφή του στην πρώην ομάδα του. Παράλληλα γίνεται αναφορά και στο ποσό της ενδεχόμενης μεταγραφής που φτάνει στα 1,2 εκατομμύρια. Ουσιαστικά οι Σέρβοι αναπαράγουν τα ρεπορτάζ με την προηγούμενη πρόταση του ΑΡΗ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Επίσης, “παίζει” αρκετά και το σενάριο το συγκεκριμένο δημοσίευμα να έχει παρασυρθεί από τις σημερινές εικόνες του Ματέο στην προπόνηση των κιτρινόμαυρων στο πλάι του Θόδωρου Καρυπίδη.

Καταλήγοντας να προσθέσουμε τη πιο σημαντική παράμετρο για οποιαδήποτε μεταγραφική υπόθεση του ΑΡΗ που είναι το Ban της FIFA. Όσο υπάρχει αυτό, ο ΑΡΗΣ δεδομένα δεν μπορεί να ολοκληρώσει την μεταγραφή.

Προτεινόμενα Άρθρα