Ιντέγε και ΑΕΚ: Μία… ιδιαίτερη ιστορία

από Νίκος Παπαδόπουλος

ΑΡΗΣ και ΑΕΚ ετοιμάζονται να διεκδικήσουν απόψε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, έχοντας παίξει ήδη φέτος άλλα τέσσερα ματς.

Δύο φορες στο πρωτάθλημα, μία στο Κύπελλο και άλλη μία στα πλέι οφ. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται αρκετά καλά μεταξύ τους και οι περισσότεροι παίκτες έχουν ζήσει αυτήν την σειρά αγώνων.

Πολλοί θα έλεγαν ότι ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Μπράουν Ιντέγε, ως βασικό “γρανάζι” του φετινού ΑΡΗ. Αλλά ο Νιγηριανός και τα παιχνίδια με την ΑΕΚ, αποτελούν μία κάπως… ιδιαίτερη ιστορία. 

Στο πρώτο ματς της σεζόν, για το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ, ο Ιντέγε δεν ολοκλήρωσε το 90λεπτο αφού αποβλήθηκε αδικώς από τον Ευαγγέλου. 

Στο δεύτερο ματς πρωταθλήματος αποχώρησε τραυματίας πριν το μισάωρο, μετά από χτύπημα που δέχθηκε από τον Όγκνιεν Βράνιες. 

Στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ ήταν ναι μεν στον πάγκο αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε λόγω Κυπέλλου

Το μοναδικό ματς στο οποίο αγωνίστηκε και δεν υπήρχαν… απρόοπτα, ήταν το πρώτο για τα ημιτελικά για τις δύο ομάδες. Πάλι όμως δεν είχε την απόδοση που ήθελε και σίγουρα μπορεί να έχει λόγω της ποιότητάς του. 

Σήμερα λοιπόν έχει την ευκαιρία να αφήσει πίσω του κακές στιγμές ή μέτριες εμφανίσεις κόντρα στην Ένωση, κάνοντας την διαφορά. Και ένας λόγος παραπάνω είναι το γκολ ή τα γκολ που θα χρειαστεί ο ΑΡΗΣ για να πάρει την πρόκριση.

Προτεινόμενα Άρθρα