Το ντέρμπι των… φινάλε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι σημείο αναφοράς σε ό,τι έχει να κάνει με την αντιπαλότητα των δύο ομάδων και το γόητρο.

Για τον ΑΡΗ συγκεκριμένα, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς διότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστούν για τελευταία φορά με την ομάδα. 

Μετά την 1η Ιουλίου υπάρχουν παίκτες οι οποίοι θα αποχωρήσουν, είτε γιατί δεν υπολογίζονται από τον ΑΡΗ είτε γιατί αποφάσισαν ότι θέλουν να συνεχίσουν άλλου την καριέρα τους. 

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κατασταλάξει σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον της πλειοψηφίας των παικτών και απομένει το τυπικό της υπόθεσης. Δηλαδή μία τελευταία επαφή τα επόμενα 24ωρα.

Ο Ντάνιελ Λάρσον είδε έναν τραυματισμό να τον “προλαβαίνει”, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει από χθες, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να κάνει και ο παρτενέρ του στην επίθεση. Δηλαδή ο Μπράουν Ιντέγε.

Ο ΑΡΗΣ, ενώ αρχικά υπολόγιζε τον Νιγηριανό, πλέον δείχνει ότι δεν έχει την πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Την ώρα που και ο ίδιος ο παίκτης δεν φαίνεται να… ψήνεται για να παραμείνει και την νέα σεζόν όπως προκύπτει από το περιβάλλον του.

Εάν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, σήμερα θα παίξει για τελευταία φορά αλλά θα παραμείνει στην Θεσσσαλονίκη για λίγο καιρό ακόμα και μέχρι να ανοίξει το αεροδρόμιο στην Νιγηρία ώστε να επιστρέψει στην οικογένειά του. 

“Αντίο” θα πει σήμερα επίσης και ο Νικολά Ντιγκινί, όπως και ο Αμπού Μπα του οποίου ο δανεισμός ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και θα επιστρέψει στην Ναντ. Πιθανό είναι  να πει “αντίο” και ο Μίχαι Κόρχουτ, η περίπτωση του οποίου όμως είναι θεωρητικά ακόμα στο “αέρα”, όπως και κάποιων ακόμα που πιθανές μειώσεις των απαιτήσεων τους ίσως διαφοροποιήσουν τα δεδομένα της παραμονής τους. 

Οι συζητήσεις πάνω σε αυτό το κομμάτι θα κορυφωθούν μέσα στα επόμενα 24ωρα, ενώ υπάρχουν ακόμα οι εκκρεμότητες με τις ανανεώσεις των Γκάμα, Ματίγια, Κουέστα και τις επαφές οι οποίες συνεχίζονται. 

Προτεινόμενα Άρθρα