"Είμαστε απογοητευμένοι αλλά απόψε έχουμε ντέρμπι" (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία νίκη… φάρμακο για τον ίδιο αλλά και τον κόσμο του θα προσπαθήσει να πάρει απόψε ο ΑΡΗΣ κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Πέτρο Μπακούτση.

Ο νεαρός χαφ μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού, σχολιάζοντας τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και την επόμενη μέρα της ομάδας. 

Διαβάστε παρακάτω τί δήλωσε μεταξύ άλλων.

Για την επόμενη μέρα του αποκλεισμού στο Κύπελλο: “Ηταν μία απογοήτευση, με το γκολ στο τελευταίο λεπτό. Είναι ντέρμπι όμως απόψε και πρέπει να δείξουμε το ανάλογο πρόσωπο. Πάμε για την νίκη”.

Για τον τρόπο που αντιδρά η ομάδα: Προσπαθούμε. Είμαστε επαγγελαμτίες και κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Ηταν μία ευκαιρία για να μείνουμε στην ιστορία, αλλά κοιτάμε μπροστά”.

Για το γόητρο του ματς:Είναι ένα ματς που θέλει να παίξει κάθε παίκτης. Έχουμε τεράστιο κίνητρο, για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο τον οποίο στεναχωρήσαμε”.

Για το γεγονός ότι και οι δύο ομάες προέρχονται από τον αποκλεισμό τους στο Κύπελλο: “Κάθε ομάδα θέλει νίκη. Δεν επηρεάζει αυτό. Ελπίζω να είμαστε εμείς”.

Για τις ευκαιρίες που δίνουν σε κάποιους παίκτες τα επόμενα ματς: “Προσωπικά τις περιμένω πως και πως, για να δείξουμε και εμείς τί αξίζουμε”.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του νεαρού χαφ. 

Προτεινόμενα Άρθρα