Λύνονται τα χέρια του Ένινγκ για το ΟΑΚΑ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για το ΟΑΚΑ ξεκίνησε με… πονοκέφαλο και ερωτηματικά, για το ποιοί θα είναι τελικά διαθέσιμοι.

Μέχρι χθες το βράδυ οι “κιτρινόμαυροι” συμπλήρωναν μετά βίας ενδεκάδα, αλλά τα δεοδμένα αλλάζουν μετά τις συμφωνίες στις οποίες έφτασε χθες το βράδυ η ομάδα. 

Η παραμονή των Γκάμα, Ματίγια, Κόρχουτ και Μπα διευκολύνουν αρκετά το έργο της τεχνικής ηγεσίας και τα πλάνα της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, περιμένοντας ενδεχόμενες εξελίξεις σήμερα και με άλλες περιπτώσεις. 

Ο Ένινγκ θα ανακοινώσει σήμερα την αποστολή του αυριανού αγώνα, παίρνοντας παράλληλα και τις τελικές του αποφάσεις για το σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στους “πράσινους”. 

O Μαρτίνες αναμένεται εκτός απροόπτου να επιστρέψει στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και είναι η πρώτη επιλογή για να καλύψει το κενό του Φετφατζίδη εφόσον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με την γαστρεντερίτιδα. 

Η παραμονή των Μπα και Κόρχουτ διευκολύνει τα πράγματα στην άμυνα ενώ με 4-4-2 υπάρχει ένα κενό στην επίθεση, όπου σίγουρα θα βρεθεί ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Εκτός αν γίνει η έκπληξη και ο ΑΡΗ διατηρήσει τον Διαμαντόπουλο για τα πλέι οφ, αποτελώντας και την μοναδική επιλογή μετά τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν.

Προτεινόμενα Άρθρα