Ένα αξιοπρεπές φινάλε και η άρση του ban

από AllAboutARIS

Το ζητούμενο για τον Άρη στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια των πλει οφ είναι να τελειώσει τη σεζόν με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπρέπεια αφού η αποχώρηση αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη συγκρότηση μιας ακόμη και κανονικής ενδεκάδας.

Για να συνειδητοποιήσει κανείς για ποια κατάσταση μιλάμε, αύριο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, θα βρίσκονται στην ενδεκάδα δυο ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Ενινγκ δεν υπολογίζει (βλέπε Σούντγκρεν, Ντουάρτε) και τους οποίους “άδειασε” με τις δηλώσεις του προχθές μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τώρα αναγκαστικά θα τους βάλει να παίξουν.

Δεν γίνεται κι αλλιώς. Θέλετε κι άλλο; Στον πάγκο θα έχει τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο που επίσης υπέγραψε μηνιαίο συμβόλαιο βάζοντας για μια ακόμη φορά… πλάτη (το έκανε και πέρσι όταν τραυματίστηκε ο Γιουνές) τον οποίο ουδέποτε υπολόγισε και μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό είναι η επιλογή του να παίρνει 19 ποδοσφαιριστές με τρεις τερματοφύλακες.

Ούτε καν εικοστό. Εν πάση περιπτώσει ο προπονητής κάνει τις επιλογές του και κρίνεται για αυτές, είναι υπεύθυνος για την διαχείριση προσώπων, λαμβάνοντας υπόψη φυσικά και τις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς για τον Άρη λόγω ban και το έλλειμμα οργάνωσης που έχει το τμήμα και για το οποίο δεν ευθύνεται ο γερμανός.

Διαβάστε τη συνέχεια του blog ΕΔΩ

Προτεινόμενα Άρθρα